25.11.2022

Magnum večeře s Atelierem na Sonberku

Restaurační pop-up jednoho z nejvyhledávanějších brněnských podniků Atelier bar & bistro u nás na Sonberku. Adventní menu šéfkuchaře Pavla Kováře nabídneme v párování se sonberskými víny z lahví velikosti Magnum (1,5 l) a také překvapeními z našeho archivu.

Kapacita je omezena pouze na 28 míst. Začátek v 18:00. 


MENU


Studený předkrm: Řepné gazpacho, křenový Crème Fraîche, lískovo-oříškový crumble 

+ Pálava 2019 VOC (suchá)

Teplý předkrm: Pečená dýně, brynzové bavaroise, pufovaný bulgur

+ cuvée Chardonnay & Pinot Gris 2016, barrique, Magnum

První hlavní chod: Gluojon z candáta, konfitovaná čekanka, celerový sabayon

+ Riesling 2018 VOC, Magnum

Druhý hlavní chod: Prsa z maďarské kachny, ostružinové zelí, griliáš, cider jus

+ Merlot 2015, barrique

Dezert: Nugátový mousse, rakytníkové želé

+ Riesling 2014, výběr z cibéb


Cena 3100 Kč na osobu včetně vinného párování.

Rezervace přijímáme e-mailem na sonberk@sonberk.cz.

Další aktuality
25.11.2022

Letní koncerty 2023 na Sonberku

Ve spolupráci s projektem Hudba na vinicích nabídneme od července do září již 4. společný ročník večerních open air koncertů. Srdečně zveme!
Číst více
08.11.2022

Uvádíme mladý Muškát moravský 2022

Jediné mladé víno ze Sonberku, tradičně ultra-suché. Letos poprvé pod šroubovacím uzávěrem, ze tří různě starých částí vinohradu.
Číst více
13.10.2022

Jak se dělá bistro v Brně

V novém dílu podcastu Mezi řádky si povídáme s Milanem Bukovským, zakladatelem a majitelem oblíbeného brněnského bistra a cocktailového baru Atelier.
Číst více
11.10.2022

Sonberská Pálava opět vysoko na bedně

V suché, sladké i slámové verzi - Prague Wine Trophy ocenila sonberské Pálavy i botrytický Tramín.
Číst více
16.09.2022

Poprvé uvádíme Merlot Rare

Představujeme víno, jaké na Sonberku ještě nebylo. 
Číst více
Co dál?

Přijeďte na skleničku

Chtěli byste toto celé vidět a zažít? Těšíme se na vás na Sonberku.

Navštivte nás
Řekněte nám vaše jméno a e-mail