13.10.2022

Jak se dělá bistro v Brně

Když se Atelier před pěti lety v Brně objevil, působil na místní gastroscéně tak trochu jako zjevení. Neformální, hravý koncept snoubící jídlo z kvalitních surovin s neokoukanými drinky vyplnil mezeru mezi zážitkovými restauracemi a ověřenými hospodský adresami. Do nejnovějšího - v pořadí již 16. dílu - sonberského podcastu Mezi řádky jsme si pozvali Milana Bukovského - zakladatele a majitele Atelier Bar & Bistro.

Máma se mě ptala, jestli budu mít sezení, nebo prodávat vlašák na papír

Jaké byli začátky Ateliéru a proč se Milan rozhodl právě pro koncept bistra? Co podle něj jeho bistro vystihuje, v čem se liší od klasické restaurace? A co se změnilo za pět let existence Atelieru, kam se gastroscéna posunula? Milana Bukovského se ptali naše obchodní a marketingová ředitelka Dominika Holešínská v tandemu s Liborem Böhmem z audionakladatelství Čti mi

V otevřeném a přátelském rozhovoru se dále dozvíte, jestli se z vína dají míchat drinky, v jakém biorytmu žije brněnská gastroscéna a také co trápí restauratéry dneška.

Prozradíme i tipy na podzimní akce - zvláště tu, kterou společně chystáme u nás na Sonberku pod krycím jménem „Magnum“. 

#16 díl "O jídle, víně a cocktailech" poslouchejte na platformách: 

Spotify

Soundtier

Google Podcasts

Apple Podcasts

Další aktuality
20.03.2024

Přivítejme PinkGris do naší sonberské rodiny

Poznejte naši růžovou novinku, kterou jsme pro vás připravili v limitované edici a která je tak trochu speciální. V čem? Pojďme to společně odhalit.
Zjistěte více
14.03.2024

#26 Co nás v nejbližší době čeká a nemine

V nejnovějším díle podcastu Mezi řádky si Dominika s Liborem vzali na paškál třaskavé téma spotřební daně, ale nakousli i aktuální jarní program a probrali také pohodovou atmosféru letních koncertů.
Zjistěte více
20.02.2024

Jarní program na Sonberku

Na Sonberku začíná nová sezóna s nabitým programem. Srdečně vás zveme vychutnat si pohodu a příjemné (ne)vinné zážitky v jarním čase.
Zjistěte více
09.02.2024

Hledáme brigádníky 18+

Nabízíme brigádu s tím nejkrásnějším výhledem. Práce na vinotéce, firemních degustacích či letních koncertech. Flexibilní směny, přívětiví kolegové, smysluplná práce, milí zákazníci.
Číst více
25.01.2024

#25 O tom, jak se přední sommelieři ČR stali členy Sonberku

V novém díle podcastu jsme si povídali s Jakubem Vlčkem a Janem Macalem. Společně se od roku 2024 přidali do našeho sonberského týmu. Poslechněte si milé povídání a poznejte blíže dva obchodníky vinařství.
Co dál?

Přijeďte na skleničku

Chtěli byste toto celé vidět a zažít? Těšíme se na vás na Sonberku.

Navštivte nás
Řekněte nám vaše jméno a e-mail