10.11.2019

Přijďte zamávat sezoně a zajistit si svoji lahev nového Merlotu

Na Sonberku máme pro návštěvy otevřenou bránu skoro tři čtvrtiny roku, ale když padne zima, nedá se nic dělat, musíme ji na chvilku přizavřít. Protože máme ale návštěvy přímo ve vinařství moc rádi a letos jich bylo opravdu hodně, rozhodli jsme se všem fanouškům Sonberku dát příležitost přijet se ještě před zimou rozloučit.

V sobotu 30. listopadu budeme mít letos naposledy otevřeno o víkendu, a tak jsme pozvali Coucou Pastrami Foodtruck, kteří přijedou se svými sendviči s plátky hovězího a hořčicí i něčím sladkým na zub a samozřejmě se nezapomělo na kávu od Kafe & Kobliha. My k tomu budeme pro zahřátí nalévat náš horký mošt, který se dá vylepšit kapkou meruňkovice, když bude někoho hřát málo. Hlavně ale budeme mít jako vždycky víno!

Konec listopadu je ideální doba, kdy by se člověk měl zásobit na předvánoční večírky a vánoční svátky trávené s rodinou a přáteli, u kterých víno nesmí chybět. Protože to víme, dáme ho návštěvníků právě tuto sobotu za o něco přátelštější cenu. A co dáme ještě, to je jedinečná příležitost opatřit si nový Merlot ročníku 2017.

Ročníky 2015 i 2016 máme v sedmičkových lahvích dávno vyprodané a víme, že spousta z vás nedočkavě čeká na jeho nástupce. Prodávat ho začneme právě poslední listopadovou sobotu, takže si pro něj můžete dojet přímo k nám. Merlotu máme ve vinohradu jenom pár řádků, proto ho nikdy není moc a tentokrát to bylo ještě o něco méně než obvykle. Takovou příležitost se tím pádem vyplatí nezmeškat.

Další aktuality
25.11.2022

Magnum večeře s Atelierem na Sonberku

V sobotu 10. prosince zveme od 18:00 na adventní menu šéfkuchaře Pavla Kováře v párování se sonberskými víny z lahví velikosti magnum a překvapeními z archivu.
Číst více
25.11.2022

Letní koncerty 2023 na Sonberku

Ve spolupráci s projektem Hudba na vinicích nabídneme od července do září již 4. společný ročník večerních open air koncertů. Srdečně zveme!
Číst více
08.11.2022

Uvádíme mladý Muškát moravský 2022

Jediné mladé víno ze Sonberku, tradičně ultra-suché. Letos poprvé pod šroubovacím uzávěrem, ze tří různě starých částí vinohradu.
Číst více
13.10.2022

Jak se dělá bistro v Brně

V novém dílu podcastu Mezi řádky si povídáme s Milanem Bukovským, zakladatelem a majitelem oblíbeného brněnského bistra a cocktailového baru Atelier.
Číst více
11.10.2022

Sonberská Pálava opět vysoko na bedně

V suché, sladké i slámové verzi - Prague Wine Trophy ocenila sonberské Pálavy i botrytický Tramín.
Číst více
Co dál?

Přijeďte na skleničku

Chtěli byste toto celé vidět a zažít? Těšíme se na vás na Sonberku.

Navštivte nás
Řekněte nám vaše jméno a e-mail