27.10.2019

Druhý ročník Gastropodzimu zahujeme s Barrio Gotico Cafe

Na první večer letošního Gastropodzimu dorazí v pátek 1. listopadu tým Ondřeje Noska z široko daleko vyyhlášeného kurdějovského Barrio Gotico Cafe. Když Barrio, tak tapas. A když tapas, tak to je velká příležitost pro to, vyzkoušet jich co nejvíc. Ve vstupence v hodnotě 1590 korun je pět vín a ke každému z nich různá jídla, takže každý může vyzkoušet, co mu k danému vínu chutná nejvíc.

K Rieslingu 2017 VOC se bude podávat třeba zauzené kachní prso nebo domácí paštika s povidly a mandlovou focacciou. K o něco sladšímu Rieslingu Noble ro 2017 se budou návštěvníci moct rozhodnout, jestli raději krevety nebo třeba hovězí jazyk. Ke cuvée Sémillon/Sauvignon 2016 jsme snoubili polévku z mořských plodů. A třeba k hovězí květové špičce si hosté budou moct sami vybrat, jestli se jim k ní hodí víc náš Merlot nebo cuvéé Chardonnay & Pinot gris 2016. Jako sladkou tečku jsme zvolili cenami ověnčený Riesling 2014 výběr z cibéb.

„S Barrio Gotico spolupracujeme dlouho a navzájem si opravdu moc vážíme toho, jak svoji práce děláme. Ondra Nosek už pro nás některé akce v minulosti zajišťoval, ale teď je to poprvé, co mají fanoušci Sonberku příležitost na výborné jídlo z Barria zajít přímo u nás,“ popisuje naše marketingová ředitelka Dáša Fialová.

První letošní gastrovečer by podle jejích slov měl být kombinací vysokého kuchařského umění v odlehčené atmosféře, kde se nikdo nemusí stydět vyzkoušet všechny možné kombinace. Objednávat si svoje místo může každý na e-mailu sonberk@sonberk.cz, kompletní menu máme v události na Facebooku.

Další aktuality
10.03.2023

Pálava Noble rot na světové expozici La Cité du Vin

Sonberk slaví světový hattrick! Již potřetí se naše víno dostalo do největší mezinárodní expozice vín na světě, La Cité du Vin v Bordeaux. 
Číst více
08.03.2023

Gala degustace s večeří v pražské Grand Cru

Pozvěte blízkou osobu, vytvořte si rezervaci ve vyhlášené restauraci Grand Cru na 28. března a užijte si příjemný večer.
Zjistěte více
17.02.2023

Co všechno se skrývá za pozicí degustátora

V novém, již 18. dílů sonberského podcastu Mezi řádky si povídáme o bodování vína na soutěžích aneb Kolikátý v pořadí se nalévá první vzorek?
14.02.2023

Hledáme brigádníky 18+

Nabízíme brigádu s tím nejkrásnějším výhledem. Práce na vinotéce, firemních degustacích či letních koncertech. Flexibilní směny, přívětiví kolegové, smysluplná práce, milí zákazníci.
Číst více
24.01.2023

Uvádíme nový Ryzlink rýnský MITRBERK

Jak chutná víno z hroznů naší mladé vinice? 
Číst více
Co dál?

Přijeďte na skleničku

Chtěli byste toto celé vidět a zažít? Těšíme se na vás na Sonberku.

Navštivte nás
Řekněte nám vaše jméno a e-mail