Na první večer letošního Gastropodzimu dorazí v pátek 1. listopadu tým Ondřeje Noska z široko daleko vyyhlášeného kurdějovského Barrio Gotico Cafe. Když Barrio, tak tapas. A když tapas, tak to je velká příležitost pro to, vyzkoušet jich co nejvíc. Ve vstupence v hodnotě 1590 korun je pět vín a ke každému z nich různá jídla, takže každý může vyzkoušet, co mu k danému vínu chutná nejvíc.
K Rieslingu 2017 VOC se bude podávat třeba zauzené kachní prso nebo domácí paštika s povidly a mandlovou focacciou. K o něco sladšímu Rieslingu Noble ro 2017 se budou návštěvníci moct rozhodnout, jestli raději krevety nebo třeba hovězí jazyk. Ke cuvée Sémillon/Sauvignon 2016 jsme snoubili polévku z mořských plodů. A třeba k hovězí květové špičce si hosté budou moct sami vybrat, jestli se jim k ní hodí víc náš Merlot nebo cuvéé Chardonnay & Pinot gris 2016. Jako sladkou tečku jsme zvolili cenami ověnčený Riesling 2014 výběr z cibéb.
„S Barrio Gotico spolupracujeme dlouho a navzájem si opravdu moc vážíme toho, jak svoji práce děláme. Ondra Nosek už pro nás některé akce v minulosti zajišťoval, ale teď je to poprvé, co mají fanoušci Sonberku příležitost na výborné jídlo z Barria zajít přímo u nás,“ popisuje naše marketingová ředitelka Dáša Fialová.
První letošní gastrovečer by podle jejích slov měl být kombinací vysokého kuchařského umění v odlehčené atmosféře, kde se nikdo nemusí stydět vyzkoušet všechny možné kombinace. Objednávat si svoje místo může každý na e-mailu sonberk@sonberk.cz, kompletní menu máme v události na Facebooku.
Chtěli byste toto celé vidět a zažít? Těšíme se na vás na Sonberku.
Navštivte násRegistrujte se a získejte tak nejen 10 % slevu na nákup vín. Pošleme vám jednou měsíčně novinky od nás, upozorníme na mizející lahve, ocenění a nabídneme i šestispřeží - sady vín za přátelštější cenu. A taky se dostanete do neveřejné nabídky vín, kam dáváme novinky před oficiálním zahájením prodeje anebo limitované kousky z našeho archivu.
Více o klubu